Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 35 , 4311 RT Bruinisse, Zeeland
Schouwen Duivenland, Schouwen-Duiveland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Door onze jarenlange ervaring in het verhuur van pagodetenten, podia, spantenten, alu-tenten en diverse accessoires zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een barbecue in uw achtertuin, een groot evenement of een doorwerktent. Wij verhuren alles wat u nodig heeft.

Veiligheid:
Verhuurbedrijf de Vlieger hecht veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Het gehele assortiment voldoet dan ook aan strenge veiligheidseisen. Zo zijn alle tentzeilen voorzien van brandvertragend materiaal en hebben al onze medewerkers een geldig VCA-diploma in hun bezit.

Logistiek:
Vanuit onze vestiging in Bruinisse transporteren wij de materialen naar onze klanten. Ons wagenpark bestaat uit diverse vrachtwagens, bakwagens, aanhangers en een shovel. Zo kunnen wij op (bijna) elk gewenste plaats leveren.

Werkplaats en onderhoud:
Om ten alle tijden schone witte tentzeilen te leveren zijn wij voorzien van onze eigen zeilenwasmachine. Eerst worden de zeilen in de wasmachine geborsteld en bij uitkomst worden ze gelijktijdig gedroogd. Ook onze kunststof en glaspanelen worden na elke levering zorgvuldig in onze werkplaats gereinigd.

Branchevereniging:
Al jarenlang zijn wij aangesloten bij de TVD, dit is dé branchevereniging voor Nederlandse tentenverhuurders. Zo zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche.

Zeilmakerij:
Door onze zeilmakerij blijven onze tenten in topconditie. We maken, reinigen, repareren en vernieuwen onze zeilen regelmatig. Niet alleen voor onszelf maar ook voor derden.

Buiten het onderhoud maken wij ieder zeil naar wens en op maat. Onder uw veranda ook uit de wind zitten? Een zeil is hiervoor ideaal en op te rollen indien gewenst. Maar ook bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen behoren tot de mogelijkheden.Heeft u interesse in een kwalitatief en duurzaam zeil? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verhuurbedrijf De Vlieger BV in Nijverheidsweg 35, Bruinisse Zeeland 4311 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bruinisse Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bruinisse Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bruinisse Zeeland, 4311 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732754]