Walle -de Cock Metaalhandel J vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tiberghienweg 49 , 4567 BR Clinge, Zeeland
Hulst, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Walle -de Cock Metaalhandel J vdMetaalhandel J.Van der Walle in Clinge hét adres voor staal.
Het begon allemaal in 1982 toen Joseph van der Walle een kar achter zijn auto pikte om her en der schroot op te halen. In de loop der jaren is het bedrijf steeds verder uitgebouwd. Vrouw Els is respectievelijk in 1992 in de zaak gaan werken.
Inmiddels is niet langer schroot maar de levering van allerlei soorten metaal de belangrijkste inkomstenpijler voor Metaalhandel J. van der Walle.
Naast de bedrijfswoning aan de Kapelledreef 8 te Clinge staat nog de opslag voor schrootmetalen en is het kantoor gevestigd.
Sinds 2002 staat er echter op de Tiberghienweg 49 een magazijnpand van waaruit de klanten worden bevoorraad.
“Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor staal, aluminium en RVS in diverse maten.
In Nederland maar vooral ook bij particulieren en bedrijven in België heeft men bij Van der Walle sinds de start van hun bedrijf gestaag een imposante klantenkring weten op te bouwen.
“We leveren op vraag aan constructiebedrijven, voor montage en aan bouwbedrijven. Ook industrie en scheepsbouw behoren tot onze klanten. Naast staal leveren we ook desgevraagd houten platen en balken op bestelling. Voor gespecialiseerde fabricagevragen werken we veelal samen met constructiebedrijven in de regio.”
De handel in schroot, waarmee het ooit begon, doet Joe van der Walle overigens nog altijd. “Uiteraard kan dat nog steeds. We wegen het schroot en betalen de mensen op gewicht aan de dagprijs.”
Openingstijden: maandag t/m vrijdag (8 – 17u.) en op zaterdag (9 – 12 u.)
Meer weten? Kijk dan op www.jvanderwalle.nl of bel met + 31 (0)114 31 19 29.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Metal Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Clinge Zeeland

Is Walle -de Cock Metaalhandel J vd in Tiberghienweg 49, Clinge Zeeland 4567 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Clinge Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Clinge Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Clinge Zeeland, 4567 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826049]