Wezel Tegelzetbedrijf VOF Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 21 , 4352 AA Gapinge, Zeeland
Veere

E-mail

Over Wezel Tegelzetbedrijf VOF Van

Tegelzetbedrijf Van Wezel is een tegelzetbedrijf uit Gapinge dat allerhande tegelzetwerkzaamheden uitvoert. Met meer dan veertig jaar ervaring zijn wij vakkundig en veelzijdig. Ons team bestaat uit drie man die graag uw wensen met betrekking tot uw vloer, badkamer, toiletten en/of keuken wil verwezelijken. Van te voren spreken wij een prijs met u af zodat u niet tegen verrassingen aanloopt aan het einde van de rit.

Met oog voor detail en een hoge precisie bekleden wij nagenoeg elke ruimte of object met de door u uitgekozen materialen. Van keukens tot nieuwbouw- en renovatieprojecten of verbouwingen, wij realiseren alles voor zowel bedrijven als particulieren. Wij onderscheiden ons door direct met onze klanten in overleg te gaan en vanuit het standpunt van de opdrachtgever onze werkzaamheden uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij praktisch elk idee omzetten in een reëel resultaat. Het enige wat u hoeft te doen is bepalen wat u zou willen en onze specialisten zorgen ervoor dat het gebeurt. Snel, vakkundig en stijlvol. Voor advies over de mogelijkheden voor uw woning of kantoorpand kunt u altijd terecht bij ons tegelzetbedrijf te Gapinge.

Bij Van Wezel Tegelwerken kunt u terecht voor het leveren en plaatsen van tegels en natuursteen en alles wat daaromheen bij komt kijken.

Of het nu gaat om het leggen van een vloer binnen of buiten, met of zonder vloerverwarming, het betegelen van een nieuwe keuken, toilet of badkamer of de volledige renovatie hiervan inclusief sanitair, wij verzorgen elk project van A tot Z met professioneel vakmanschap.

Complete badkamers.
Uitgekeken op uw simpele badkamer? Verander uw badkamer in een fijne leefruimte waarin u zich kan terugtrekken na een drukke dag of week.

Wij helpen u graag bij het vernieuwen of verbouwen van uw badkamer.

Keukens.
Eén van de belangrijkste plekken in uw huis is uw keuken. Het is een plek om eten te bereiden, gasten te ontvangen, of te ontspannen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wezel Tegelzetbedrijf VOF Van in Dorpsstraat 21, Gapinge Zeeland 4352 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gapinge Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gapinge Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gapinge Zeeland, 4352 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825058]