Alpha Scholengroep Christelijk Basisonderwijs Zuid-Beveland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationspark 47 A , 4462 DZ Goes, Zeeland

E-mail

Over Alpha Scholengroep Christelijk Basisonderwijs Zuid-Beveland

De 16 Christelijke basisscholen van Zuid-Beveland vonden elkaar in het Samenwerkingsverband 'Van Sloe tot Kreekrak'. Deze samenwerking groeide uit tot de nieuwe Vereniging: 'Alpha Scholengroep'. Op 1 januari 2006 was deze fusie een feit en op 10 januari 2006 werd de nieuwe naam van de Vereniging onthuld.

Alpha: de eerste letter van het Griekse alfabet. Het begin! Het begin van een nieuwe periode voor een kind. Het kind dat op een Alphaschool een veilige omgeving vindt. Een school waar het uitgedaagd wordt om te leren, te ontdekken, zich te ontwikkelen. Een plek waar het uniek kan en mag zijn.

De naam 'Alpha' kennen we ook uit de Bijbel, waarin gesproken wordt over de 'Alpha en de Omega', God als het begin en het einde. Met de naam 'Alpha' verwijzen we ook naar de christelijke identiteit van de nieuwe Vereniging en de 16 scholen. Alle scholen kenmerken zich als open, christelijke basisscholen.

De Vereniging ontwikkelt op dit moment een Strategisch Beleid, waarin de doelstellingen voor de komende jaren geformuleerd zijn. Ambitieuze doelstellingen over onderwijs, identiteit, personeelsbeleid, etc. Via deze website zult u binnenkort meer over dit Strategisch beleid kunnen lezen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Goes Zeeland

Is Alpha Scholengroep Christelijk Basisonderwijs Zuid-Beveland in Stationspark 47 A, Goes Zeeland 4462 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4462 DZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823824]