Baal Stukadoorsbedrijf Hans van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ossenhoofdstraat 30 , 4461 CA Goes, Zeeland

E-mail

Over Baal Stukadoorsbedrijf Hans van

Stukadoorsbedrijf van Baal is gevestigd op industrieterrein “De Waterman 3″ te Rijsbergen (ca. 10 km onder Breda). Sinds kort is er ook een vestiging in Goes geopend, aan de Ossenhoofdstraat 24a.
Het bedrijf is in 1998 opgericht door Hans van Baal, het is begonnen als eenmanszaak en in de loop van de tijd uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar op dit moment 17 stukadoors werkzaam zijn.

Wij zijn een regionaal opererend stukadoorsbedrijf en met name gericht op West-Brabant en Zeeland. De werkzaamheden verrichten we voor zowel aannemers als particulieren. Ook diversen woningcoöperaties behoren tot onze klantenkring. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door stukadoors welke stuk voor stuk een goede opleiding hebben genoten en over veel praktische ervaring beschikken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Baal Stukadoorsbedrijf Hans van in Ossenhoofdstraat 30, Goes Zeeland 4461 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4461 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819076]