Claudia's Voetzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Stelle 9 , 4464 BP Goes, Zeeland

E-mail

Over Claudia's Voetzorg

Claudia's Voetzorg staat ingeschreven als Medisch Pedicure in het Kwaliteitsregister voor Pedicures, is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. En is aangesloten bij de Ketenzorg, voor diabetische voetzorg. Het bedrijf is via de begane grond te bereiken, is toegankelijk voor rolstoelen.
U kunt hier terecht voor allerlei voetproblematiek.
Sinds een aantal jaren wordt er ook succesvol Cryotherapie (wratbehandeling) toegepast met behulp van de Cryopen. Geschikt voor handen en voeten.
Ook worden er heerlijke voetmassages gegeven!
Sinds kort kunt u ook terecht voor gezondheid en voeding, het is mogelijk een fitcheck te doen, dit is een lichaamsdoormeting van o.a BMI vetpercentage, vochtpercentage en spiermassa, maar ook het buikvet word gemeten. Ik werk met voedingsproducten van Herbalife, welke helpen om de gezondheidsdoelen te bereiken.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Claudia's Voetzorg in De Stelle 9, Goes Zeeland 4464 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Diabetes diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Diabetes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4464 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819516]