Gladde, verzorgde benen

Door: Drogist.nl  19-04-2011
Trefwoorden: Drogist, Drogisterij

Gladde benen zijn een must voor iedere vrouw. Nu het mooie weer voor de deur staat willen we graag van de vervelende haartjes af. Het ontharen van je benen kan op verschillende manieren. Je kunt je benen ontharen met een ontharingscrème, harsen/waxen of scheren. Voor iedere vrouw is er wel een passende manier!


In onze webshop bieden wij verschillende producten aan. Zo hebben wij ontharingscrèmes voor verschillende huidtypen, namelijk de droge huid, de gevoelige huid en de normale huid. Ook bieden wij vloeibare hars en speciale harsstrips. Een voordeel van het harsen van je benen is dat de haartjes tot wel acht weken wegblijven! Kies je toch liever voor de makkelijke en minder pijnlijke manier, kijk dan eens naar ons assortiment van scheermesjes speciaal voor vrouwen. Vergeet hierbij de scheerschuim niet! Een scheerschuim verzorgt je huid en laat de haartjes overeind staan, zodat je ze makkelijker kunt scheren. Kijk eens rond, en kies zelf welke methode jij het liefst gebruikt.


Lees het volledige artikel op http://www.drogist.nl/nl/nieuws.htm?item=64


Drogist.nl is het adres op internet voor het veilig en vertrouwd aankopen van al uw drogisterij-artikelen. Wij hebben een groot assortiment in parfum, beauty-artikelen, make-up, verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Wij hanteren lage prijzen en zorgen voor een snelle afhandeling.

Trefwoorden: Drogist, Drogisterij