Welke zonnebrandcrème past bij jou?

Door: Drogist.nl  18-04-2011
Trefwoorden: Drogist, Drogisterij

De zomer komt eraan en we kunnen eindelijk weer genieten van het zonnetje. Tijd om lekker bruin te worden dus! Maar je wilt natuurlijk niet verbranden. Daarom is het belangrijk om je goed in te smeren met een zonnebrandcrème geschikt voor jouw huid. Een zonnebrandcrème beschermt de huid tegen UV-straling en gaat huidveroudering tegen. Veel mensen denken dat je met een zonnebrandcrème niet bruin wordt. Dit is echter niet waar! Met een zonnebrandcrème word je wel bruin en kun je langer in de zon zitten zonder te verbranden. Kies je voor bijvoorbeeld een zonnebrandcrème met factor 15, dan kun je  vijftien keer langer in de zon zitten.

In onze webshop vind je verschillende zonnebrandcrèmes. Er is voor ieder huidtype wel een crème te vinden. Heb je bijvoorbeeld een erg lichte huid en verbrand je snel, kies dan voor een hoge factor. Louis Widmer Clear Sun bijvoorbeeld, is een spray met een beschermingsfactor 30. Zo is er ook een zonnebrandcrème voor de vette huid, namelijk Louis Widmer All Day Liposomale Zonnemelk F30. Ook aan de baby’s en kinderen is gedacht. Hun huidje is namelijk extra gevoelig voor de zon en heeft een goede bescherming nodig. Nivea bijvoorbeeld, biedt een zonnebrandcrème speciaal voor kinderen met factor 50. Neem eens een kijkje in onze webshop en kies een zonnebrandcrème die bij jouw past!

Lees het volledige artikel op http://www.drogist.nl/nl/nieuws.htm?item=63

Drogist.nl is het adres op internet voor het veilig en vertrouwd aankopen van al uw drogisterij-artikelen. Wij hebben een groot assortiment in parfum, beauty-artikelen, make-up, verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Wij hanteren lage prijzen en zorgen voor een snelle afhandeling.

Trefwoorden: Drogist, Drogisterij