FysioFlexus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 's-Gravenpolderseweg 37 A , 4462 RA Goes, Zeeland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over FysioFlexus

FysioFlexus in Goes is een moderne fysiotherapiepraktijk. Wij werken aan kwaliteit vanuit het perspectief van de consument en voldoen aan de eisen van nu èn voor de toekomst. Onze medewerkers doen continu aan bijscholing waardoor ze op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.
Tevens zijn wij voorkeursleverancier van verschillende zorgverzekeraars. Wij hebben de beschikking over twee oefenruimtes. De medische (groeps)trainingstherapie zetten wij in ter nabehandeling, preventie, reïntegratie en revalidatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Goes Zeeland

Is FysioFlexus in 's-Gravenpolderseweg 37 A, Goes Zeeland 4462 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4462 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821396]