Jépé It

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smithweg 1 29 , 4462 HC Goes, Zeeland

E-mail

Over Jépé It

De Zeeuwse IT-specialist voor particulier en bedrijf biedt:
• Hardware en Software
• Installatie en Service
• Onderhoud en Reparatie
• Persoonlijk en Professioneel

Over ons: JéPé IT
Het team van JéPé IT bestaat uit professionele liefhebbers. Wij onderscheiden ons door klantvriendelijk en duidelijk te zijn: heldere communicatie, goede afspraken en een open houding naar de klant kenmerken de JéPé IT-professionals.

Ons compacte team heeft een hands-on mentaliteit en denkt oplossingsgericht. In onze filosofie zijn wij er voor de klant en diens ICT-omgeving. Die omgeving moet zo optimaal mogelijk functioneren; daar staan wij voor.

Wij zijn gevestigd in hartje Zeeland, in de Poel in Goes en bedienen zowel zakelijke klanten als particuliere klanten. Dit doen we vanuit de visie dat achter bijna iedere particulier een bedrijf schuilt en andersom.

Visie
JéPé IT is actief sinds eind jaren negentig en is gestaag gegroeid; beheersbaar. Het is niet onze ambitie om de grootste IT’er van Zeeland te worden. Wij willen de beste zijn voor onze klanten. En via die weg willen we gestaag door blijven groeien.

Support
Het bieden van goede support is wat ons onderscheid van grote IT-bedrijven. Bij JéPé IT staat de klant altijd voorop. Dat geldt voor zakelijke relaties en voor particulieren.

Binnen onze branche draait het - misschien wel meer dan in welke sector ook - om prijs/prestatieverhoudingen. Waar enerzijds de prijsstunters over elkaar heen buitelen in het bieden van de laagste prijs focussen wij op het leveren van toegevoegde waarde inzake kennis, klantvriendelijkheid, garanties en service en dat tegen redelijke tarieven en klantvriendelijke prijzen.

Ontzorgen
Wij ontzorgen onze klanten met professionele installaties, support, onderhoud en reparaties. Daarom spreken wij dan ook niet over systeem-beheer maar over systeem-beheersing:

Onze klanten willen hun werk vlot en ongestoord kunnen doen en willen focussen op waar zij goed in zijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/JePeIT

Categorieën: IT Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jépé It in Smithweg 1 29, Goes Zeeland 4462 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4462 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660392]