Jeremiasse Fiets en Fitness XXL

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: v.d. Spiegelstraat 82 , 4461 LN Goes, Zeeland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Jeremiasse Fiets en Fitness XXL

Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse is de grootste speciaalzaak van Zuidwest-Nederland op het gebied van merkfietsen en fitnessapparaten, wij beschikken altijd over minimaal 2500 eenheden op alle gebied. In onze showroom met alle unieke shops treft u een enorme merkbeleving; met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter fietsplezier en een werkplaats met gediplomeerde specialisten zijn wij een belangrijke speler op de gehele nederlandse en belgische markt. Naast fietsen en fitnessapparatuur beschikken we over een gigantische afdeling fiets-/race-/atb- en regenkleding, helmen, schoenen etc....ook hier treft u alle topmerken met perfecte pasvorm en beschikbaar in alle maatvoeringen. Vergeet ook niet het meer dan complete assortiment onderdelen en accessoires, Fiets en Fitness XXL voorziet in elke behoefte. Inmiddels komen onze klanten uit alle uithoeken, de moeite waard om een keer in de auto te stappen voor een "dagje fietsplezier." Uiteraard vrij parkeren, gratis koffie/thee en de service die veel aanbieders niet kunnen verlenen. Wij bevinden ons in het "hart van Goes" aan de rondweg van Goes, gelegen vlak bij het station en op loopafstand van het centrum. Inpandig treft u ook sportschool Basic-Fit en beddenspeciaalzaak Slapen en Meer.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jeremiasse Fiets en Fitness XXL in v.d. Spiegelstraat 82, Goes Zeeland 4461 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4461 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668724]