Kaldi Koffie en Thee

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grote Markt 6 , 4461 AJ Goes, Zeeland

E-mail

Over Kaldi Koffie en Thee

Kaldi Koffie & Thee is een koffie- en theespeciaalzaak. Met 29 vestigingen verspreid over geheel Nederland is het één van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en - thee.
Kaldi is sinds 2000 actief op de markt aanwezig en heeft met haar modern ingerichte zaken een nieuwe koffie- en theebeleving in Nederland gebracht. Daar waar voorheen koffie en thee altijd in een traditionele ambachtelijke omgeving werd verkocht heeft Kaldi koffie en thee een nieuw elan gegeven door deze producten te plaatsen in een moderne stijlvolle ambiance.

Na vele jaren traditionele verkoop van onze producten vanuit onze winkels vinden we dat het tijd wordt dat onze producten voor een groter bereik beschikbaar zou moeten zijn. Vandaar dat we hebben gekozen voor het eigentijdse medium van de webshop. Nu zijn onze producten vanachter de pc te bestellen. Uiteraard voor het volledige advies en ook het proeven van onze koffie en thee verwijzen we u graag naar onze winkels waar deskundige Kaldi medewerkers u graag advies geven.

Naast onze koffie en thee bieden we in onze webshop tal van producten aan die ook in onze winkels te koop zijn en producten die we alleen via de webshop aanbieden. Tevens hebben we altijd een aantal interessante producten in de aanbieding. In dat geval is er sprake van een kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Namens alle Kaldi ondernemers nodigen we u graag uit om onze webshop te bezoeken.
Rainforest Alliance is een internationale non profit organisatie met als doel ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen.

Rainforest Alliance werkt alleen samen met gecertificeerde boerderijen en plantages om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te verzekeren en sociale verantwoordelijkheden te nemen.

Boerderijen en plantages die aan de strenge eisen voldoen van het Sustainable Agricultural Network worden gecertificeerd met het Rainforest Alliance keurmerk.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo, Vr - Za
-
Do
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cafes

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kaldi Koffie en Thee in Grote Markt 6, Goes Zeeland 4461 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cafes diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Cafes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4461 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824596]