Logopedie & Stemtherapie De Dukdalf Mw P Keim

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hammarskjoldstede 18 , 4463 KN Goes, Zeeland

E-mail

Over Logopedie & Stemtherapie De Dukdalf Mw P Keim

In logopediepraktijk 'De Dukdalf' worden verschillende logopedische stoornissen behandeld. De nadruk ligt op spraak-, taal-, gehoor- en stemstoornissen met een specialisatie op het gebied van stemstoornissen.
Logopediepraktijk 'De Dukdalf' met hoofdvestiging Hammarskjöldstede te Goes heeft twee nevenvestigingen, te weten in wijkgebouw De Spinne te Goes en in openwijkgebouw De Combinatie te Vlissingen.

Wat is logopedie?
Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts.
Maar logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Voor alle problemen die met spreken en verstaan te maken hebben, kunt u bij de logopedist terecht.

Logopedie houdt zich dus bezig met communicatie in de ruimste zin van het woord!

Stoornissen die kunnen worden behandeld in Logopediepraktijk 'De Dukdalf' zijn bijvoorbeeld gericht op mondmotoriek, open mondgedrag, afwijkend slikken, ademhaling, hyperventilatie, stemstoornissen, heesheid, schorheid, stembandverlamming, stembandknobbeltjes, gehoortraining na C.I. plaatsing, spraakafzien, broddelen, articulatieproblemen, letters niet uit kunnen spreken, taalproblemen, woordenschat, zinnen formuleren en moeite met verhaal vertellen.

Neemt u een kijkje op website www.logopediegoes.nl voor uitleg over de stoornissen.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopedie & Stemtherapie De Dukdalf Mw P Keim in Hammarskjoldstede 18, Goes Zeeland 4463 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4463 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825810]