Lunchcafé Stadhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lange Kerkstraat 1 , 4461 JG Goes, Zeeland

E-mail

Over Lunchcafé Stadhuis

Op onze unieke locatie in het hartje van Goes verwennen wij u met een heerlijk kopje koffie en gebak, drankje, (h)eerlijke lunchgerechten en eten "wat de pot schaft".
U kunt bij ons ook terecht voor (huwelijks)feesten, recepties, (walking) diners en High Tea.
Culinair genieten van een fietstocht? (Happen en Trappen)

Binnen
De 7 monumentale stenen kruisgewelven van de voormalige vleeshal vormen de basis van de sfeervolle ambiance in ons Lunchcafé. U kunt plaatsnemen aan de gezellige counter, een tafeltje in een knusse nis of een lange tafel in het midden...
We hebben plaats voor ongeveer 135 personen.

Buiten
Loopt u door de zaak of gebruikt u onze entree aan de Lange Kerkstraat dan waant u zich in een oase van groen en rust op ons gezellige tuinterras.
Een heerlijke ontmoetingsplaats net in de luwte van de drukke binnenstad. Een klein deel is overdekt wat een heerlijke beschutting geeft op de echte warme dagen.
De volhoudende roker kan hier altijd droog aan zijn/haar verslaving blijven werken (binnen zijn we nl. geheel rookvrij).

Exposities
Als u bij ons binnenkomt via de zuidzijde van de Grote Markt wordt u getrakteerd op een stukje cultuur. In onze entree- en expositie-lounge is regelmatig een nieuwe expositie te bewonderen. Deze spontane ontmoeting met kunst of kunstig kan tot aangename verrassingen leiden. Loop vrijblijvend even binnen om te zien welke werken er deze maand tentoon gesteld zijn.
Wilt u zelf exposeren......dan kunt u dit kenbaar maken via ons contactformulier. (op de site)

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr - Za
-
Do
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/lunchcafestadhuis

Categorieën: Tea

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Goes Zeeland

Is Lunchcafé Stadhuis in Lange Kerkstraat 1, Goes Zeeland 4461 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4461 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822516]