Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buys Ballotstraat 46 , 4462 AR Goes, Zeeland

E-mail

Over Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl

Sinds 1994 heb ik een eigen praktijk voor psychotherapie, nadat ik mijn opleiding Transformatie Psychologie had afgerond. De eerste 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het werken met Voice Dialogue. Daarnaast ben ik intensief gaan werken met mensen met ME (vermoeidheidsklachten).

In 1999 ben ik de opleiding voor hypnotherapie begonnen. Een specialisatie binnen de Hypnotherapie vormt het begeleiden van mensen met PDS (prikkelbare darm syndroom). Vanaf 1994 heb ik div. korte workshops en/of cursussen gevolgd en gegeven en ben verbonden geweest als assistent docent en supervisor bij het Instituut Transformatie Psychologie en werkzaam geweest als leertherapeut bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2004 tot 2011).

Cliënten met lichamelijke klachten boeien mij omdat veel somatische en chronische ziekten gevoed worden door de geest. De basis van mijn werk bestaat dan ook uit het werkelijk geïnteresseerd zijn in "de mens" en de balans tussen lichaam en geest te helpen herstellen. Ieder mens is uniek en zo is het ook met de klachten. Bij het contact met cliënten vormt een persoonlijke benadering en het creëren van veiligheid en vertrouwen de basis voor een goede samenwerking.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hypnotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl in Buys Ballotstraat 46, Goes Zeeland 4462 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4462 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826347]