Ruyssenaars Arts mw H J M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hammarskjoldstede 5 , 4463 KN Goes, Zeeland

E-mail

Over Ruyssenaars Arts mw H J M

De Artsenvereniging voor homeopathie VHAN is een medisch wetenschappelijke vereniging. Een vereniging die staat voor homeopathische geneeskunde die uitgeoefend wordt door artsen en geïntegreerd is in de algemene gezondheidszorg. De VHAN stelt voorwaarden aan het kwaliteitsniveau van haar leden en stimuleert de wetenschappelijke ontwikkeling van de homeopathie.

Homeopathische artsen behandelen klachten en ziekten van allerlei aard. Gewone huis, tuin en keuken klachten, maar ook chronische of specialistische aandoeningen zoals allergieën, eczeem, reuma of psychische problemen. Veel mensen zijn met succes behandeld dankzij homeopathie. U hoeft geen verwijzing te hebben om een afspraak te kunnen maken met een homeopathisch arts. U kunt gewoon bellen voor extra informatie of voor een afspraak.

Bij de homeopathische behandeling van ziekte wordt niet alleen naar de klacht, maar naar de hele mens gekeken. Daarom vergt een homeopathisch consult meer tijd dan een consult bij een huisarts of specialist. Zo kan een eerste consult 1á 2 uur in beslag nemen. Deze tijd is nodig om een goed beeld van uw gestel te krijgen.

Indicaties.

Homeopathie is heel goed zelf toe te passen bij kleine ongemakken of lichte verwondingen, blessures en acute ziekten (zoals griep en infectieziekten). De grote kracht van de homeopathie ligt vooral in de behandeling van chronische aandoeningen. Voorbeelden zijn luchtwegaandoeningen, gewrichtsklachten, ontstekingen, huidaandoeningen, allergieën, maagdarmstoornissen, hoofdpijnen, slaapproblemen, maar ook klachten van psychische aard. Uiteraard zijn niet alle ziekten homeopathisch te genezen, maar in de praktijk blijkt dat er in zo'n 70% van de gevallen een duidelijke verbetering van de klachten optreedt. Als er een passend geneesmiddel gevonden wordt, zal in ieder geval de kwaliteit van leven verbeteren.
Kosten.
U kunt vooraf bij de arts informeren naar de kosten van een consult of een prognose van de totale behandelingskosten.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ruyssenaars Arts mw H J M in Hammarskjoldstede 5, Goes Zeeland 4463 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Adhd diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Adhd per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4463 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827053]