Schipper Slapen & Meer De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: v.d. Spiegelstraat 94 , 4461 LN Goes, Zeeland

E-mail

Over Schipper Slapen & Meer De

Goede nachtrust begint met een goed advies.

De nacht regeert de dag. Om die reden is een goede nachtrust belangrijk. En daarbij speelt een goed bed natuurlijk een belangrijke rol.
Bij de Schipper Slapen & Meer in Goes gaat alle aandacht uit naar optimaal slaapcomfort en de individuele wensen van de klant.
Hanjo en Sylvia de Schipper kunnen met veel enthousiasme vertellen over de verschillende slaapsystemen om vervolgens samen met u uiteindelijk de beste keuze te kunnen maken.

De Schipper Slapen & Meer is een professionele slaapspeciaalzaak met een uitgebalanceerde collectie bedden.
Deze worden op een bijzonder sfeervolle manier gepresenteerd in het ruime pand aan de van de Spiegelstraat in Goes. (naast Jeremiasse Fiets en Fitness XXL en Basic Fit).
Aan elke doelgroep is gedacht, en voor ieder budget is een goede nachtrust te realiseren.
Individueel maatwerk
Voor optimaal slaapcomfort is een goed advies onmisbaar. Het is belangrijk dat een lichaam in bed tot rust komt en herstelt door de perfecte ondersteuning.
We hebben hiervoor de Ergosleep meting in huis. Een cabine waar u even heerlijk kunt relaxen, en waar ondertussen u profiel wordt opgemeten.
Een fantastische manier om individueel slaapcomfort te garanderen. Het slaapsysteem is zowel door te voeren in een lattenbodem als in een boxspring, met bijpassende matrassen of topdek matras.

Lattenbodem of boxspring:

De Schipper Slapen & Meer heeft een uitgebreide collectie Auping bedden in huis, maar ook Pullman, Curem, Ergosleep en Nolte zijn behoren tot de kernleveranciers. Het Scandinavisch slaapcomfort van Wonderland mag ook zeker niet in het rijtje ontbreken. Deze zeer comfortabele bedden hebben een aantal zeer speciale eigenschappen, waaronder het wasbare aspect van de gestoffeerde boxspring. Zo zijn er hypo allergene oplossingen, maar ook bedden met een hoge instap of elektrisch verstelbaar.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/schipperslapenenmeer/

Categorieën: Bedding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schipper Slapen & Meer De in v.d. Spiegelstraat 94, Goes Zeeland 4461 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goes Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goes Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goes Zeeland, 4461 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823237]