Roparun schenkt electrisch verstelbare relaxstoelen

Door: Stichting Oosterscheldeziekenhuizen  30-06-2008
Trefwoorden: Arts, Ziekenhuis, Hulpmiddelen

Roparun schenkt electrisch verstelbare relaxstoelen


De locatie Zierikzee heeft van de Stichting Roparun twee elektrisch verstelbare relaxstoelen gekregen. De stoelen worden gebruikt voor de oncologische patiënten op de dagbehandeling van de locatie Zierikzee op Schouwen-Duiveland.
De Stichting Roparun is een loopevenement waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Dat blijkt overigens ook uit het motto van Roparun: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".
De afdeling Dagbehandeling Zierikzee kreeg van de Stichting Roparun twee elektrisch verstelbare relaxstoelen voor oncologische patiënten. Op donderdag 3 juli a.s. worden de stoelen formeel overhandigd, alhoewel de stoelen al korte tijd op de dagbehandeling staan en ook al worden gebruikt. Enkele lopers en bestuursleden van Roparun zijn dan aanwezig, alsmede artsen, verpleegkundigen, patiënten en overige betrokkenen. U bent van harte uitgenodigd om half vier ’s middags in Zierikzee om de officiële overhandiging bij te wonen en ‘de Roparun’ in het zonnetje te zetten.

Trefwoorden: Arts, Hulpmiddelen, Patiënt, Verpleegkundige, Ziekenhuis

Contact Stichting Oosterscheldeziekenhuizen

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share