Harvest Fair | vier dagen buitengewoon genieten

Door: Inspire-events  05-03-2009
Trefwoorden: Accessories, Actief Dagje

PERSBERICHT

4 maart 2009

HARVEST FAIR 2009, VIER DAGEN ‘BUITENGEWOON’ GENIETEN

Op het Landgoed Wouwse Plantage, in Noord-Brabant gelegen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, wordt van donderdag 25 juni t/m zondag 28 juni de jaarlijkse Harvest Fair georganiseerd. Een vierdaags evenement voor iedereen die houdt van buiten leven, wonen en genieten of gewoon van een ‘gezellig dagje weg’. Harvest Fair is een evenement voor jong en oud met een dagvullend programma voor zowel de actieve bezoeker als de ontspannen genieter.

De eerste Harvest Fair was afgelopen jaar een groot succes. Ruim 7.000 bezoekers genoten van de sfeer van het buitengewone leven, de vele demonstraties en de producten van onze 90 standhouders. In 2009 belooft Harvest Fair nog completer te worden.

Het Landgoed Wouwse Plantage biedt met haar bosrijke omgeving en vele monumentale gebouwen wederom het schilderachtig decor voor de Harvest Fair. De bezoekers struinen langs de vele stands vol mooie, leuke en exclusieve producten, doen mee aan interessante workshops, genieten van bijzondere demonstraties en culinaire verwennerijen.

Doen, beleven en proeven
De ‘shopper’ kan zijn of haar hart ophalen bij de rijkelijk gevulde stands met kwaliteitsproducten en bijzondere artikelen op het gebied van tuin & buitenleven, interieur & styling, kunst & antiek, mode & accessoires, wellness en streekproducten van de boer. Voor de bezoeker die de rustieke sfeer van het platteland letterlijk wil proeven, zijn er zinneprikkelende kookclinics.

De Harvest Fair is puur genieten van het Bourgondische Brabantse leven. In een ontspannen sfeer, op een van de mooiste plekjes in de regio. Tussendoor even uitrusten met een kopje koffie en vers gebak, ’s middags een uitstekende lunch of een lekker glas wijn met een borrelhapje.

Speciaal voor de kinderen is er een compleet stuk van het landgoed omgetoverd in de Kids Fairplay; springen op diverse grote springkussens, spelen in de kinderboerderij of rommelen in de knutselhoek. De echte cowgirls en cowboys kunnen een ritje maken op een paard. En voor de allerkleinsten is er professionele kinderopvang aanwezig. Ouders kunnen dus óók zorgeloos genieten.

Het programma wordt momenteel voortdurend uitgebreid met shows, demonstraties, workshops en andere activiteiten om van een dagje Harvest Fair een buitengewone dag te maken. Hou daarom voor het laatste nieuws onze website in de gaten: www.harvestfair.nl of www.harvestfair.be


Noot voor de redactie:

U kunt de tekst van dit persbericht en kwalitatief fotomateriaal downloaden onder de button Media en Pers op www.harvestfair.nl. Hier vindt u ook banners voor publicatie op uw website.
Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met Ron van Marrewijk, Inspire-events, telefoon: + 31(0)113 383020 of mail: ron@harvestfair.nl

Trefwoorden: Accessories, Actief Dagje

Contact Inspire-events

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share