Rijk Bouwbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Danielsweg 1 , 4451 HP Heinkenszand, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Rijk Bouwbedrijf BV

Reeds 50 jaar is Bouwbedrijf Rijk BV een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse bouwsector. Door altijd goed aan te voelen waar de behoeften in de bouwwereld liggen, is deze onderneming uitgegroeid tot een moderne organisatie met ruim 50 medewerkers in vaste dienst. Het bedrijf uit Heinkenszand heeft zich in de afgelopen decennia steeds meer als een allround bedrijf weten te manifesteren. Bouwbedrijf Rijk is lid van Bouwend Nederland en Bouwgarant, daarnaast is het aangesloten bij Woningborg.

Wij zijn een allround bouwbedrijf met veel mogelijkheden en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

We houden ons bezig met vele disciplines binnen de bouwwereld. Bouwbedrijf Rijk is actief in de woningbouw en in de utiliteitsbouw, zowel in eigen beheer vanuit eigen projectontwikkeling als in bouwteam. Ook bij aanbestedingen kan bouwbedrijf Rijk succesvol concurreren, omdat er met een groot aantal vaste leveranciers en onderaannemers voor scherpe marktconforme prijzen kwalitatief goed werk kan worden geleverd. Ook is ons bouwbedrijf al jaren gespecialiseerd in het doen van vele verschillende onderhoudswerkzaamheden. Hieronder vallen vele soorten van werkzaamheden, zoals het bouwen van een aanbouw, het plaatsen van een dakkapel, het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden voor woningbouwverenigingen en het uitvoeren van grootschalige renovatieprojecten.

Tevens kunnen wij via ons zusterbedrijf Meerhuis woningen aanbieden die gebouwd worden volgens een beproefd prefab bouwsysteem in HSB.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rijk Bouwbedrijf BV in Danielsweg 1, Heinkenszand Zeeland 4451 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heinkenszand Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heinkenszand Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heinkenszand Zeeland, 4451 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827553]