Stenge Vergader- en Congres Centrum De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stengeplein 1 , 4451 CZ Heinkenszand, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland

E-mail

Over Stenge Vergader- en Congres Centrum De

Gelegen midden in de cirkel van de drie grote steden van Zeeland vindt u vergader- en congrescentrum "De Stenge" met diverse faciliteiten voor o.a. vergaderen, het geven van cursussen of het organiseren van uw personeelsfeest. Laat u verassen door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan bedrijfspresentatie's, trainingen van uw personeel, bedrijfsfeesten, teambuildingsessies enz. enz.

Uiteraard is volledige verzorging van uw evenement bij ons mogelijk door de uitgebreide horecavoorzieningen, de verhuur van diverse audio/videoapparatuur en de secretariaatservice.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/destenge/

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stenge Vergader- en Congres Centrum De in Stengeplein 1, Heinkenszand Zeeland 4451 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Heinkenszand Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heinkenszand Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heinkenszand Zeeland, 4451 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815067]