Basisschool De Regenboog (Christelijke)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostendestraat 4 A , 4433 AK Hoedekenskerke, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Basisschool De Regenboog (Christelijke)

De 16 Christelijke basisscholen van Zuid-Beveland vonden elkaar in het Samenwerkingsverband 'Van Sloe tot Kreekrak'. Deze samenwerking groeide uit tot de nieuwe Vereniging: 'Alpha Scholengroep'. Op 1 januari 2006 was deze fusie een feit en op 10 januari 2006 werd de nieuwe naam van de Vereniging onthuld.

Alpha: de eerste letter van het Griekse alfabet. Het begin! Het begin van een nieuwe periode voor een kind. Het kind dat op een Alphaschool een veilige omgeving vindt. Een school waar het uitgedaagd wordt om te leren, te ontdekken, zich te ontwikkelen. Een plek waar het uniek kan en mag zijn.

De naam 'Alpha' kennen we ook uit de Bijbel, waarin gesproken wordt over de 'Alpha en de Omega', God als het begin en het einde. Met de naam 'Alpha' verwijzen we ook naar de christelijke identiteit van de nieuwe Vereniging en de 16 scholen. Alle scholen kenmerken zich als open, christelijke basisscholen.

De Vereniging ontwikkelt op dit moment een Strategisch Beleid, waarin de doelstellingen voor de komende jaren geformuleerd zijn. Ambitieuze doelstellingen over onderwijs, identiteit, personeelsbeleid, etc. Via deze website zult u binnenkort meer over dit Strategisch beleid kunnen lezen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoedekenskerke Zeeland

Is Basisschool De Regenboog (Christelijke) in Oostendestraat 4 A, Hoedekenskerke Zeeland 4433 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Christelijke Basisschool diensten in Hoedekenskerke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoedekenskerke Christelijke Basisschool per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoedekenskerke Zeeland, 4433 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823740]