Linda van Wingen Uitvaartverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 11 A , 4433 AB Hoedekenskerke, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland

E-mail

Over Linda van Wingen Uitvaartverzorging

Eerbeid en persoonlijke zorg voor de overledene, tijd, warmte en medeleven voor nabestaanden, zijn sleutelwoorden in mijn persoonlijke benadering.

Wij verzorgen voor u de gehele uitvaart , waarbij u eigen inbreng en creativiteit kunnen leiden tot een nog meer persoonlijkere uitvaart.
Omdat het belangrijk is om tijdens de periode na het overlijden in vertrouwen met elkaar om te gaan, hecht ik eraan om alle dienstverlening zoveel mogelijk zelf te doen, vanaf de melding van overlijden tot het moment op de begraafplaats of crematorium is gerealiseerd. Daarnaast heb ik me verzekerd van de medewerking van enkele vakbekwame collega's die mij bijstaan wanneer extra hulp nodig is. Zo kan het voorkomen dat de verzorging van de overledene door een overledeneverzorgster zal worden verzorgd. 7 DAGEN PER WEEK DAG EN NACHT BEREIKBAAR.

Uw wens is onze zorg, uw vertrouwen waard!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Linda-van-Wingen-Uitvaartverzorging-233230523740298/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Linda van Wingen Uitvaartverzorging in Molenstraat 11 A, Hoedekenskerke Zeeland 4433 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoedekenskerke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoedekenskerke Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoedekenskerke Zeeland, 4433 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818743]