Brand-Butler opent zijn nieuwe online webwinkel

Brand-Butler opent zijn nieuwe online webwinkel van Brand-butler

Door: Brand-butler  08-07-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Pennen, Premiums

Hulst, Nederland, 08 juli 2009 – Brand-Butler heeft zijn nieuwe online webwinkel geopend:
www.brand-butler.com voor de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken, premiums en promotie artikelen.

J. Mans (Commercieel Directeur) zegt: ‘We zijn erg blij met de lancering van onze nieuwe website. Na 4 succesvolle jaren in de traditionele relatiegeschenken branche zijn we nu klaar voor de toekomst middels onze online webwinkel’.


Met kantoren in Nederland, Frankrijk en Hong Kong geeft Brand-Butler invulling aan de behoefte van de klant om via het Internet snel en eenvoudig goedkope relatiegeschenken, premiums en promotie artikelen te bestellen. De website van Brand-Butler is zo ontwikkeld dat de bezoeker eenvoudig het gewenste artikel kan vinden en binnen 2 minuten kan uitrekenen wat de extra kosten zijn om deze te laten bedrukken of bewerken met een logo, tekst of afbeelding.


Brand-Butler heeft een wereldwijd netwerk van producenten en distributeurs en levert afhankelijk van de vraag vanuit de Europese distributiepunten of bestelt direct bij de producent in Azië.

Brand-Butler werkt nauw samen met een van de grootste en toonaangevende drukkerijen van Europa waardoor Brand-Butler in staat is om alle producten uit het assortiment op een zeer hoogwaardige manier te bewerken. Het hele in- en verkooptraject van het produceren tot coördineren van het transport evenals het beheersen van de voorraad en het uitleveren van goederen wordt door Brand-Butler verzorgd.

Trefwoorden: Cadeau Artikelen, Eindejaarsgeschenken, Exclusief Relatiegeschenk, Goedkope Relatiegeschenken, Logo Bedrukken, Mappen, Originele Relatiegeschenken, Pennen, Premiums, Promotie Artikelen, Promotionele Artikelen, Reclame Artikelen, Relatiegeschenken, Usb Memory Sticks