Gemeente Hulst Stadhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grote Markt 21 , 4561 EA Hulst, Zeeland
Zeeuws Vlaanderen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gemeente Hulst Stadhuis

GEMEENTE HULST, alles op de grens

In het zuidelijkste deel van de provincie Zeeland, leven we op de grens; en veel doen we een beetje op de grens. De Vlaamse inslag is niet alleen merkbaar in de Bourgondische wijze van leven, maar ook in de mentaliteit van de Hulstenaren. We bekijken het leven veelal met een knipoog.
De gemeente Hulst beslaat met haar oppervlakte van ruim 25.000 ha het overgrote deel van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. De Westerschelde scheidt ons van de rest van Nederland en als we ons omdraaien kijken we Vlaanderen recht in het gezicht. Zeeuws-Vlaanderen is gericht op Vlaanderen, maar hoort tegelijk bij Zeeland. Dat is een kracht.

Op zo’n 30 km afstand van Antwerpen, biedt onze grensgemeente Hulst diverse woonmogelijkheden: wonen in Hulst, met haar geanimeerde binnenstad óf wonen in één van de landelijk gelegen dorpen óf echt helemaal vrij in de polder.
Hulst geeft mensen én bedrijven de ruimte. Gunstige voorwaarden voor bedrijfsvestiging gaan verder dan aantrekkelijke grondprijzen en een goede infrastructuur alleen. Naast het werken moeten mensen ook wonen en zich kunnen ontspannen. De juiste combinatie van al die elementen zorgt voor een uitstekend vestigingsklimaat voor bedrijven. En dat treft u in Hulst.

Hulst is één van de best bewaarde vestingsteden in ons land. Dit en het onmiskenbare Bourgondische karakter van de stad, zorgen voor vele dagjesmensen. Maar ook zij die al heel hun leven in Hulst vertoeven, genieten blijvend van de entourage. Een gekend gezegde van hen is dan ook “Als ik niet in Hulst zou wonen, ging ik er zeker op vakantie!”

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/gemeentehulst

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Hulst Stadhuis in Grote Markt 21, Hulst Zeeland 4561 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gemeente diensten in Hulst Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hulst Gemeente per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hulst Zeeland, 4561 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823834]