Kinderopvang De Kleine Deugniet

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blaauwe Hofke 88 , 4561 NV Hulst, Zeeland
Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Kinderopvang De Kleine Deugniet

Kinderopvang ‘De kleine Deugniet’ kiest bewust voor kleinschalige kinderopvang met veel persoonlijke aandacht. Zo creëren we een veilige en vertrouwde plek waar uw kind zich thuis voelt en zichzelf mag zijn.
We bieden meerdere vormen van kinderopvang aan, zodat uw kind de gehele baby, peuter en basisschoolperiode op één plek opgevangen kan worden. We bieden dagopvang, voorschoolse, tussenschoolse, naschoolse opvang en vakantie/noodopvang aan.Wij werken met een klein team van pedagogisch medewerkers. De leidsters die uw kind(eren) opvangen zijn er vaak en dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel voor zowel uw kind als voor u. Voldoende aandacht voor ieder kind vinden we heel belangrijk. Omdat de opvang in een kleine groep plaats vindt, hebben we dus veel tijd om te spelen, knutselen, zingen en heel veel plezier maken! Ook maken we iedere dag tijd voor Puk.
Uk & Puk werkt doelgericht aan de doorgaande ontwikkelingslijnen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Daardoor legt Uk & Puk een stevige basis voor het basis onderwijs.
Er is veel speelruimte, zowel binnen als buiten. Er veel speelgoed om mee te spelen en een kindvriendelijk ingerichte tuin! Omdat ‘De kleine Deugniet’ kleinschalig is, kunnen we flexibel zijn. Als er bepaalde wensen zijn, laat dit dan even weten.
In overleg is veel mogelijk!
Wij hanteren lage tarieven en in combinatie met onze gunstige voorwaarden en flexibele opstelling zijn wij de voordeligste kinderopvangorganisatie in de regio!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kinderopvang-De-Kleine-Deugniet/159826237527235

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang De Kleine Deugniet in Blaauwe Hofke 88, Hulst Zeeland 4561 NV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Hulst Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hulst Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hulst Zeeland, 4561 NV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816651]