Oefentherapie Baets K de en Steijaert N

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tabakstraat 5 , 4561 HW Hulst, Zeeland
Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Oefentherapie Baets K de en Steijaert N

Praktijk voor oefentherapie Cesar- en Mensendieck.
De oefentherapieën Cesar en Mensendieck zijn paramedische behandelmethodes, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte. Het doel is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van ieders -strikt persoonlijke- bewegingsmogelijkheden en rekening houdend met de bepaalde situatie waarin ieder zich bevindt. De oefentherapeut stelt een op de persoon gericht behandelplan op, dat bestaat uit een zorgvuldige keuze van oefeningen. Met behulp van de oefentherapeut leert u om bewuster om te gaan met uw lichaam, waardoor gezond bewegingsgedrag zal ontstaan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oefentherapie Baets K de en Steijaert N in Tabakstraat 5, Hulst Zeeland 4561 HW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hulst Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hulst Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hulst Zeeland, 4561 HW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825135]