Stichting Katholiek Onderwijs Hulst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenstraat 32 A , 4561 AS Hulst, Zeeland
Zeeuws Vlaanderen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stichting Katholiek Onderwijs Hulst

Het bestuur (bevoegd gezag) van de Stichting Katholiek Onderwijs Hulst bestaat uit minimaal 7 en maximaal 11 leden. De bestuursleden zijn afkomstig uit de diverse geledingen, waarmee de scholen een directe band hebben. Deze geledingen zijn de ouders, het personeel en het parochiebestuur. Op basis van deskundigheid worden de bestuursleden op voordracht van bovengenoemde geledingen benoemd. Het bestuur is in juridische zin de verantwoordelijke rechtspersoon, dat het beleid bepaald en toeziet op de uitvoering hiervan. De verantwoordelijkheid van de uitvoering van de taken ligt bij het managementteam en het personeel.

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hulst Zeeland

Is Stichting Katholiek Onderwijs Hulst in Steenstraat 32 A, Hulst Zeeland 4561 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stichting diensten in Hulst Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hulst Stichting per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hulst Zeeland, 4561 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827707]