Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 23 , 4515 BB IJzendijke, Zeeland
Sluis, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen

Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen
Jouw notaris in Zeeuws-Vlaanderen

Hoe regel ik de overdracht van een woning? Wat houdt een hypotheek in? Hoe maak ik mijn relatie officieel? Mijn onderneming: eenmanszaak, VOF of BV? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf? Wat leg ik vast in een testament? Hoe kan ik de bijdrage voor de AWBZ verminderen? Wanneer en hoe kan ik het beste schenken? Kan ik als Belg via een Nederlandse notaris goedkoop schenken?

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Contact
Je kunt contact opnemen via telefoon 0117 - 30 15 58 of e-mail info@notarisverhaegen.nl.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen in Markt 23, IJzendijke Zeeland 4515 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in IJzendijke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJzendijke Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJzendijke Zeeland, 4515 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816189]