Installatiebedrijf Zuid BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Rip 1 , 4493 RL Kamperland, Zeeland

E-mail

Over Installatiebedrijf Zuid BV

In 1991 startten wij vanuit een loods aan de Veerweg in Kamperland.
Wij voldoen aan alle eisen van innovatie, kwaliteits- en veiligheidsnormen en mogen ons daarom all-round gecertificeerd installateur noemen. Met 10 vakmensen in alle disciplines kunnen wij elke klus aan. De kennis van onze organisatie houden wij op peil door onze mensen voortdurend bij te scholen.

Naast vakinhoudelijke kennis willen wij vooral ook op een eerlijke en prettige manier zaken doen met onze opdrachtgevers. Korte lijnen en heldere communicatie binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming tussen ons en de opdrachtgever.

Of wij nu werken voor een particulier of een grote organisatie maakt voor ons geen verschil. Elke opdracht behandelen wij met zorg en respect!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kamperland Zeeland

Is Installatiebedrijf Zuid BV in Het Rip 1, Kamperland Zeeland 4493 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Kamperland Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kamperland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kamperland Zeeland, 4493 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815645]