Roompot Vakanties biedt hotelservice aan op Ferien- und Golfresort Cochem

Door: Roompot Vakanties  08-05-2008
Trefwoorden: Roompot, Cochem, Rpholidays

De ruimte van een luxe bungalow en toch de service van een hotel. Dat is precies wat Ferien- und Golfresort Cochem biedt. Dit golfresort van Roompot Vakanties in het prachtige Moezelgebied in Duitsland herbergt 400 luxe vakantiebungalows. De huizen die gebouwd zijn in de bekende Duitse 'vakwerk' stijl zijn nu ook te boeken met hotelservice.

Uiteraard zijn de bedden opgemaakt en hangen er handdoeken in de badkamer. Elke dag wordt het huis schoongemaakt en is er beddenopmaak service. Als extra kan men het ontbijt bij boeken wat geserveerd wordt in het (buffet)restaurant (€ 12.50 p.p.), of voor slechts € 4.95 p.p. is een ontbijt af te halen in de supermarkt.

Jornt de Meurichy van Roompot Vakanties: “Golfresort Cochem trekt veel enthousiaste golfers. Wij merkten dat juist deze groep bezoekers behoefte had aan een full-service concept. Na een lekkere dag golf op de 18 holes Moselcourse wil je toch lekker nagenieten en napraten. Dat kan perfect met onze hotelservice.”

De luxe bungalows van dit nieuwe resort liggen in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers. De vakantiebungalows bieden ruimte aan 4 tot 14 personen. Een overnachting voor twee personen boek je al voor € 89,- per bungalow (minimaal 2 nachten).

De uitdagende Cochem 18 holes Moselcourse (par 72) ligt in een prachtig glooiend landschap in het hart van de unieke Moezelstreek, omgeven door uitgestrekte wijngaarden en de steilste berghellingen van Europa. Fraaie waterpartijen, strategisch geplaatste bunkers en prachtige vergezichten typeren deze golfbaan.

Op bijna 90 hectare is door de Duitse golfarchitect Städler een fantastische Moselcourse een aangrenzende 9 holes Eifelcourse en een royale, deels overdekte, driving range ontworpen. De Mosel Golf Academy biedt diverse cursussen op alle niveaus. Van beginners tot vergevorderden, van jong tot oud. De cursussen worden gegeven in groepjes van minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Een greenfee kost normaal € 49,- (ma-vr) en € 59,- (za-zo). Gasten van het resort hebben voordeel op deze tarieven wat wel op kan lopen tot 20%. Indien men minimaal een week op het resort verblijft, kan men één week onbeperkt golfen voor slechts € 99,- op de 9-holes baan en voor slechts € 199,- op de 18-holes baan.

Op Ferien- und Golfresort Cochem bevinden zich een deels overdekte verlichte driving range, clubhuis, supermarkt, golf- en souvenirshop, restaurant, snackbar, een overdekt zwembad en indoor kinderspeelparadijs.

Ferien- und Golfresort Cochem ligt slechts op ongeveer 3,5 uur rijden van Utrecht.

Trefwoorden: Cochem, Roompot, Rpholidays

Contact Roompot Vakanties

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share