Roompot Vakanties platina sponsor Senior Games 2009

Roompot Vakanties platina sponsor Senior Games 2009 van Roompot Vakanties

Door: Roompot Vakanties  04-04-2008
Trefwoorden: Roompot, Senior Games, Rpholidays

Roompot Vakanties (http://www.roompotparken.nl) is één van de drie hoofdsponsors van de Senior Games die in september 2009 in Zeeland zullen plaatsvinden. De link met de grootste vakantieaanbieder van Zeeland is uiteraard snel gelegd. Maar niet alleen op het vlak van accommodatieverschaffing is een samenwerking gerealiseerd. Roompot Vakanties neemt ook een groot aantal organisatorische taken op zich.

Accommodatieverschaffer


Ooit begonnen als een mooie camping aan de Oosterschelde, heeft Roompot inmiddels 93 parken en campings in haar assortiment. 19 daarvan liggen in Zeeland. Speciaal voor de sporters en het publiek van de Senior Games 2009 heeft Roompot op haar Zeeuwse parken een aangepaste verblijfsperiode gemaakt waarbinnen alle wedstrijden vallen. Zo kan men 2 dagen voor de eerste wedstrijd inchecken en na de spetterende finale nog een dagje uitrusten. De mogelijkheden zijn zeer divers; van een kampeerplaats of vakantietent tot een luxe bungalow of 16-persoons familievilla, alles is mogelijk. Bovendien zorgt de Senior Games voor pendelbusjes die van en naar de parken rijden.

Internetplatform

Naast de accommodaties van Roompot Vakanties is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor andere aanbieders, variërend van bed & breakfast tot een all in verblijf in een hotel. Roompot neemt niet alleen de werving hiervan op zich maar zal ook een internetplatform bouwen waarop deze aanbieders gepresenteerd worden. Sporters én publiek kunnen hierdoor een keuze maken uit zeer groot aanbod van accommodaties in zowel Zeeland als België en het verblijf ook via deze site direct reserveren. Al vanaf 1 juni 2008 kan men via http://www.seniorgames2009.com een verblijf boeken.

Inschrijving sporters

Via diezelfde website kunnen de sporters zich online inschrijven voor de wedstrijden. De administratieve en financiële afhandeling hiervan wordt eveneens afgehandeld door Roompot Vakanties.

MWCZ

Roompot Vakanties werkt samen met het Medisch Wellness Centrum Zeeland. De sporters van de Senior Games kunnen daar volgend jaar ook hun voordeel mee doen. Zo heeft het MWCZ sinds kort de beschikking over een MRI-scan voor ledenmaten. De medisch specialisten van MWCZ kunnen bij eventuele opgelopen blessures van dienst zijn.

De heer Van Koeveringe, algemeen directeur, verduidelijkt waarom de samenwerking met de Senior Games zo uniek is: ‘’De Senior Games 2009 is een groot en uniek evenement. Zeeland is dan ook trots gastheer te mogen zijn. Roompot heeft, als vakantieaanbieder, niet alleen de parken om sporters en publiek te huisvesten maar heeft ook veel overeenkomsten wat betreft de doelgroep senioren. Onze parken en campings zijn, zeker buiten het hoogseizoen, zeer in trek bij deze doelgroep.”

Noot voor redacties:

Meer informatie over Roompot Vakanties: dhr. J. de Meurichy, tel. 0031-(0)113-374113.
Meer informatie over de werving van accommodaties: Toine Houtekamer Communications,
dhr. T. Houtekamer, tel. 0031-(0)113-212918 (na 18.00 uur), e-mail: t.houtekamer@xs4all.nl
Meer informatie over de Senior Games: dhr. H. Kienhuis, tel. 0031-(0)118-641009.

Trefwoorden: Roompot, Rpholidays, Senior Games,

Contact Roompot Vakanties

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share