Cederhof Zorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cederlaan 9 , 4421 BZ Kapelle, Zeeland

E-mail

Over Cederhof Zorg

Cederhof welzijn - zorg – wonen.
Cederhof streeft als Kapelse organisatie naar naadloos aaneengesloten diensten van welzijn, zorg en wonen. Wij bieden met onze bekwame en betrokken medewerkers een bijdrage aan de leefbaarheid van onze gemeente. Centraal in ons handelen staat het persoonlijk contact en het respect voor een eigen leven. Cederhof, heel persoonlijk.
Cederhof welzijn is er voor alle inwoners van de gemeente Kapelle. Jong en oud kan bij ons terecht. We bieden inwoners van de gemeente Kapelle, mensen met een beperking, mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties praktische hulp en activiteiten aan. Dit alles met behulp van zo’n 200 vrijwilligers en vele samenwerkingspartners in de gemeente. Cederhof welzijn wil dicht bij de mensen staan, verbindingen maken en waar nodig op een persoonlijke manier ondersteuning bieden.
Cederhof zorg biedt vanuit het woon-, zorg- en dienstencentrum Cederhof thuiszorg, dagverzorging, verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg. Cederhof biedt thuiszorg in alle kernen van de gemeente Kapelle. Het wooncentrum Cederhof biedt plaats aan 60 cliënten met een verblijfsindicatie. Naast de zorgverlening is er een breed scala aan diensten te betrekken van Cederhof, zoals onder andere: alarmering met professionele alarmopvolging, was- en strijkservice, tafeltje-dek-je en eten in het restaurant, het Grand Culinair Café Cederhof. Daarnaast worden er vele activiteiten aangeboden waaraan iedereen kan deelnemen.
Cederhof wonen verhuurt in de gemeente Kapelle 144 senioren ZORG woningen en 14 luxe serviceappartementen. Zo kan men zelfstandig wonen, mét de zorg en dienstverlening die nodig is. In 2016 staan 52 van deze ZORG woningen in directe verbinding met het wooncentrum Cederhof, en is de nieuwe apotheekhoudende huisartsenpraktijk ondergebracht in het nieuwste wooncomplex.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cederhof-Kapelle/124306364337618

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cederhof Zorg in Cederlaan 9, Kapelle Zeeland 4421 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Kapelle Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kapelle Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kapelle Zeeland, 4421 BZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815094]