PB Montage Zeeland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vroonlandseweg 136 , 4421 BX Kapelle, Zeeland

E-mail

Over PB Montage Zeeland

Sinds november 2007 ben ik (Peter) gestart met mijn bedrijf PB Montage Zeeland. Jarenlang heb ik met veel plezier alleen gewerkt, en sinds begin 2015 is Joart bij mij komen werken.
De specialiteit van PB Montage Zeeland ligt voornamelijk in het monteren van badkamers. Dit begint al met het slopen en eventueel ook afvoeren van de oude badkamer. Alle andere werkzaamheden die hierbij komen kijken, doen we zelf, zodat u één aanspreekpunt heeft. Ook tijdens het monteren is overleg met de klant een ding wat we heel belangrijk vinden, om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Kwaliteit gaat bij ons in alles voorop, zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw nieuwe badkamer.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestaande badkamer te veranderen door bijvoorbeeld van de bestaande douchebak een inloopdouche te maken, of door de staande toiletpot te vervangen door een inbouwreservoir. We denken op die manier in alles met u mee, van eenvoudig tot exclusief!
Ook met het uitzoeken van sanitair en tegels kunnen we u van dienst zijn.
Verder monteren we ook veel toiletruimtes. Ook hebben we veel ervaring in het leggen van vloeren, zowel natuursteen als keramisch.
Ook het plaatsen van keukens kunnen we tot onze werkzaamheden rekenen, en uw interieur kunnen we compleet maken met stucwerkzaamheden en het aanbrengen van plafonds.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pbmontagezeeland

Categorieën: Bathrooms, Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kapelle Zeeland

Is PB Montage Zeeland in Vroonlandseweg 136, Kapelle Zeeland 4421 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Kapelle Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kapelle Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kapelle Zeeland, 4421 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816294]