Imitatie producten zorgen voor teleurstelling.

Imitatie producten zorgen voor teleurstelling. van Revitalisor .nl

Door: Revitalisor .nl  08-01-2008
Trefwoorden: Allergie, Lucht, Tabak

Net als elk ander bedrijf dat zich toelegt op het nastreven van kwaliteit en betrouwbaarheid in zijn producten ontkomen we er niet aan dat er soms goedkope imitaties of kopieën op de markt circuleren.

Vaak gaat het om artikelen die qua uiterlijk sterk op onze merkproducten lijken maar kwalitatief inferieur zijn en dit met grote teleurstelling voor de klant tot gevolg.

Onderzoek geeft daarnaast aan dat de meeste van de kopieën niet over de juiste veiligheidskeurmerken beschikken en dus gevaarlijk kunnen zijn voor mens, dier en vooral gezondheid.

De gekopieerde producten komen voornamelijk uit landen als Maleisië, Singapore en Vietnam, landen waar de consumentenveiligheid een ondergeschoven kind is en dus goedkoop geproduceerd kan en mag worden.

Dit geld tevens en met name voor de speciale oliën die benodigd zijn om de lucht te behandelen met een Revitalisor™ unit, zonder deze oliën heeft het product geen ander effect op zijn omgeving dan enkel ontstoffen en bevochtigen.

Het is dus van groot belang dat de juiste olie gebruikt wordt aangezien u degene bent die het inademt en dus risico loopt.

Overtuig dus ten allen tijde dat u een deugdelijk europees toegestaan product koopt dat u kan herkennen aan de onderstaande kenmerken.

Een in Europa geregistreerde merknaam met toevoeging ™ of ® 
RoHs Label 
Ce en Tuv 
Ontbreken van ‘Chinese ‘ lettertekens op verpakkingen 
Ontbreken van ondersteund materiaal zoals laboratorium en testrapporten die de werking van het product bewijzen. 
Uitleg in de Nederlandse taal op gebruiksaanwijzing of verpakking

Mocht u vermoeden dat u met een kopie product te maken hebt is het aan te raden uiterste zorgvuldigheid te betrachten en u goed te informeren alvorens een kat in de zak te kopen.


Revitalisor.nl management

Trefwoorden: Allergie, Astma, Bio5e, Imitatie, Lucht, Luchtreiniger, Revitalisor, Rook, Stank, Tabak,