Telsell Fresh air globe Klanten.

Telsell Fresh air globe Klanten. van Revitalisor .nl

Door: Revitalisor .nl  29-11-2007
Trefwoorden: Olie, Importeur, Verdeler

Het Rainbow model dat u van Telsell gekregen heeft komt qua prijs en kwaliteit beduidend beter en maar ook hoger uit de bus dan de Fresh air globe die u in eerste instantie zou ontvangen, een leuke meevaller dus voor u.

Het besluit om dit duurdere en betere product aan u te leveren is door het Telsell management genomen om de zeer lange wachttijden voor u te verkorten, kortom Telsell heeft er alles aangedaan om het leed van lange wachttijden te voorkomen en besloten u een beter product in de plaats aan te bieden.

Wij als importeur en verdeler van de Revitalisors en Bio5e™ oliën zijn verheugt met dit besluit van het Telsell management en wensen alle nieuwe gebruikers veel succes en plezier met hun Bio5e™ Revitalisor toe.

Om een optimale werking van uw Bio5e™ Revitalisor te bekomen dient u gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde Bio5e™ oliën die er voor zorgen dat uw lucht optimaal behandeld wordt, deze waren niet bij de levering van uw Revitalisor bijgesloten uit een begrijpelijk prijstechnisch oogpunt.

Ook al is Telsell een zeer gewaardeerde klant betreuren wij dit feit natuurlijk ten zeerste maar konden dit niet voorkomen aangezien dit besluit door het Telsell management is genomen.

Voor meer informatie omtrent deze oliën kunt u gebruikmaken van het contact formulier op onze website of u wenden tot een van onze dealers.

Met vriendelijke groet,

Revitalisor.nl management

Trefwoorden: Bio5e, Importeur, Olie, Revitalisor, Telsell, Verdeler,