Joyce Interieur Advies

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brederodestraat 16 , 4481 AE Kloetinge, Zeeland
Goes, Zuid-Beveland

E-mail

Over Joyce Interieur Advies

Joyce Interieur Advies
De basis van het interieur vormt de fundering van het wonen en is vaak een blijvende keuze. U kunt bij Joyce Interieur Advies terecht voor een persoonlijk interieurontwerp op maat. Of het nu een gehele inrichting betreft, of kleine wijzigingen in uw huidige interieur. 

In een advies worden kleuren en materialen gecombineerd. De vormgeving en de stijl worden uitgelicht en op elkaar afgestemd. De indeling van een ruimte wordt aan de hand van functionaliteit en bepalende elementen zoals een haard, keuken en schuifpui gecreëerd. Aanvullend op de gebruiksfuncties in de ruimte wordt een lichtplan afgestemd.

Tijdens een gesprek bij u thuis neem ik uw persoonlijke wensen, mogelijkheden, functionaliteit e.d met u door. Uw leefwijze en voorkeuren worden vertaald naar het interieurontwerp. Het advies wordt tastbaar d.m.v. een moodboard met gebruikte materialen, kleuren en meubelstijlen. Een 3D presentatie geeft het gevoel dat u daadwerkelijk door uw woonkamer loopt. Het resultaat wat mij voor ogen staat gaat ook bij u leven.

Joyce Interieuradvies is gevestigd in Kloetinge, (bij Goes). Ik doe projecten zowel particulier als zakelijk in heel Zeeland.

Een nieuw interieur geeft een heerlijk gevoel,
alsof je een nieuw huis binnen gaat.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/joyceinterieuradvies/

Categorieën: Interior Designer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Joyce Interieur Advies in Brederodestraat 16, Kloetinge Zeeland 4481 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Kloetinge Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kloetinge Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kloetinge Zeeland, 4481 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824598]