Fitzz Body & Mind Fysio- Manuele- en Oedeem Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 49 , 4484 CB Kortgene, Zeeland

E-mail

Over Fitzz Body & Mind Fysio- Manuele- en Oedeem Therapie

FITZZ is een multidisciplinair centrum voor voornamelijk fysiotherapie. Het heeft een hypermoderne praktijk met behandelkamers, een oefen- en fitnessruimte zowel voor patiënten als voor sportliefhebbers, douches etc. Naast de fysiotherapie en de vele vormen van fitness worden er groepslessen gegeven als Pilates, Yoga, Power Yoga en Body Shape.

Momenteel werken in FITZZ 4 fysiotherapeuten, een osteopaat, een logopedist, docentes voor de groepslessen en last but not least, een administratief medewerkster.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fitzz Body & Mind Fysio- Manuele- en Oedeem Therapie in Hoofdstraat 49, Kortgene Zeeland 4484 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Kortgene Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kortgene Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kortgene Zeeland, 4484 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672785]