Autoschade Bosselaar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karreveld 1 , 4371 GA Koudekerke, Zeeland
Veere, Walcheren

E-mail

Over Autoschade Bosselaar

Autoschade Bosselaar is een schadeherstelbedrijf dat voor u klaar staat zodra u ons nodig heeft. Wij herstellen auto’s in de vorige staat, zodat u niets meer van het eventuele ongeluk ziet.

Door ons universeel richtsysteem kunnen wij zo goed als iedere auto direct richten. Wij bezitten mallen van de meeste auto's zodat u uw auto weer snel terug heeft!

Wij herstellen niet alleen autoschades, maar spuiten ook diverse producten zoals keukens, gitaren, piano’s enzovoorts.

Autoschade Bosselaar beschikt over een moderne spuit- kabine, waarin wij auto’s, keukens, muziek instrumenten en vele andere producten in gewenste kleur en effecten kunnen spuiten. Door het laten spuiten van een product ziet het er weer als nieuw uit, waardoor het weer lange tijd mee kan. Zo kunt u in kosten besparen door ipv een nieuwe keuken te kopen, de oude te laten spuiten.

De plaatwerkafdeling is bij Autoschade Bosselaar ook van groot belang. Op de plaatwerk afdeling word uw auto weer in zijn oude staat hersteld. Dit word gedaan door professionele schademonteurs, met veel ervaring in hun vak. Als het plaatwerk is hersteld of vernieuwd zal de auto naar de spuitafdeling gaan om de beschadigde lak te herstellen.

Ook beschikken wij over een richtbank om chassis schade op de exacte maten terug te zetten volgens de fabrieks gegevens.

Het is ook mogelijk om alternatieve reparaties uittevoeren zoals 2de handsonderdelen, imitatieonderdelen of uitdeuken zonderspuiten om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Focwa-Eurogarant.
Bij een Focwa-bedrijf bent u verzekerd van:

Kwaliteit.
Goed opgeleid personeel.
Optimale bedrijfsuitrusting.
Garantie op de gevoerde werkzaamheden.
Uitstekende service (Veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering.
Mocht u ondanks het feit dat FOCWA staat voor kwaliteit en professionaliteit, toch een geschil krijgen met een FOCWA-bedrijf, dan is het goed te weten dat er de ANWB-FOCWA Geschillencommissie bestaat.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/autoschadebosselaar

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autoschade Bosselaar in Karreveld 1, Koudekerke Zeeland 4371 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Koudekerke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koudekerke Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Koudekerke Zeeland, 4371 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823083]