Hotel Huys ter Schelde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlissingsestraat 38 40 , 4371 RE Koudekerke, Zeeland
Veere, Walcheren

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hotel Huys ter Schelde

HUYS TER SCHELDE, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. De Theaterzaal is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in zijn monumentale omgeving.

TROUWEN? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring geven wij de juiste invulling aan uw wensen.

Er komt veel bij kijken, zo ook het vinden van een mooie en gastvrije ambiance waarbij u beiden en uw gasten een vriendelijk, gastvrij onthaal en verzorging mogen en kunnen verwachten. Komt u met een klein of groot gezelschap? Voor elk gezelschap is er een geschikte ruimte aanwezig waar u ongestoord kunt feestvieren.

Graag maken wij met u een afspraak voor een nadere kennismaking en het bekijken van de mogelijkheden. De wensen worden daarna opgemaakt in een op de huwelijksdag afgestemde offerte die uiterlijk binnen 2 dagen na de afspraak op de deurmat valt.

Ook voor andere feesten kunt u bij ons terecht, zoals een personeelsfeest of overige zakelijke activiteiten, kraamfeest, verjaardagsfeest, en overige jubilea zoals zilveren, gouden, diamanten en zelfs briljanten huwelijksfeesten, pensionado feesten, kortom te veel om op te noemen

VERGADERINGEN EN SYMPOSIUM, ook hiervoor hebben we diverse ruimten beschikbaar met de benodigde apparatuur

Bij het leven hoort helaas ook het afscheid nemen van dierbaren. In goed overleg verzorgen wij voor u de condoleance of een samenzijn voor het delen van dierbare herinneringen....

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hotel-Huys-ter-Schelde-142125049190035/

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hotel Huys ter Schelde in Vlissingsestraat 38 40, Koudekerke Zeeland 4371 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Koudekerke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koudekerke Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Koudekerke Zeeland, 4371 RE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3684159]