Weststrate BV Gebroeders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidweg 13 15 , 4413 NL Krabbendijke, Zeeland
Reimerswaal, Zuid-Beveland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Weststrate BV Gebroeders

br. Weststrate B.V. is een mechanisatiebedrijf met drie vestigingen in Zeeland te Krabbendijke, Goes en Koudekerke.
Wij bieden u een compleet pakket aan machines voor de landbouwzoals gebruikte en nieuwe trekkers, oogstmachines, grondbewerkingsmachines, inschuurlijnen en andere landbouwmachines.

Gebr. Weststrate B.V. is in de jaren twintig ontstaan als klein loonbedrijf. Nu zijn we een van de grotere mechanisatiebedrijven in Zeeland. Wij bieden u een compleet pakket landbouwmachines. U kunt bij ons ook terecht voor alle soorten intern transportmaterieel en machines voor het grondverzet. Niet alleen voor de aankoop, want onze uitstekende service is in de wijde omgeving bekend

Sterke merken

Wij zijn dealer van New Holland landbouwtrekkers en oogstmachines. Ook zijn wij importeur van Delvano spuitmachines. Daarnaast bieden we u een compleet programma landbouwmachines van topmerken als Miedema, Kuhn, Amazone en Rumptstad. Op onze vestigingen kunt u een selectie bekijken van het aanbod in de showrooms.

Al sinds 1958 zijn wij dealer van Ford tractoren. Door een fusie van Ford met Fiatagri is dit New Holland geworden. New Holland is leverancier van tractoren, verreikers, rondebalen- en grootpakpersen, maaidorsers en hakselaars. Mede dankzij het gebruik van geavanceerde systemen is dit kwaliteitsmerk één van de voorlopers op de markt van landbouwmachines geworden.

Sinds 1963 importeren wij de veldspuiten van Delvano. Deze landbouwmachines worden op maat gemaat door de fabrikant. Bij het ontwerp staan de wensen van de klant centraal. Het programma bestaat uit zelfrijdende, getrokken en gedragen veldspuiten. Delvano staat bekend om de toepassing van zeer vernieuwende en kwalitatief hoogstaande technieken.

Service en onderhoud

Wij zijn in staat om u snel en vakkundig van dienst te zijn. Met een personeelsbestand van 60 vakkundige medewerkers, goed geoutilleerde werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Alle vestigingen hebben een uitgebreid onderdelenmagazijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/gebrweststrate

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weststrate BV Gebroeders in Zuidweg 13 15, Krabbendijke Zeeland 4413 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Krabbendijke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krabbendijke Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krabbendijke Zeeland, 4413 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822998]