Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langeweegje 10 A , 4434 NE Kwadendamme, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland

E-mail

Over Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant

Avonturiers, natuurliefhebbers en durfals opgelet!

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof’s Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!

Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden (ruim 50 soorten) van Berkenhof’s Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

En laten we ook de tropische vlinders niet vergeten. Deze vliegende juweeltjes fladderen rond op zoek naar nectar in de vele bloemen. Met wat goed speurwerk vallen er zelfs honderden eitjes, rupsen en poppen tussen de bladeren te ontdekken.

Restaurant
In Berkenhof’s Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen. Ook is Berkenhof’s Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek feest!

Natuurschool
In Berkenhof’s Natuurschool kun je je ontpoppen tot een echte dierenkenner!De dierenverzorgers van de Tropical Zoo geven hier super leerzame natuurklasjes, waarna je ook nog eens op de foto mag met een slang of een vogelspin….wauw spannend!

De fossielenmijn
Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's.
Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben.

Dino Expo
Na de spannende toch door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino’s terecht.
Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Parks

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant in Langeweegje 10 A, Kwadendamme Zeeland 4434 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Kwadendamme Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kwadendamme Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kwadendamme Zeeland, 4434 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3721904]