Nieuw hip label kinderkamers!

Nieuw hip label kinderkamers! van Hippe Tantes

Door: Hippe Tantes  28-02-2008
Trefwoorden: Speelgoed, Kinderkamer, Muurstickers

Nieuw hip label kinderkamers!

Hippe tantes onderscheidt zich van de rest door naast de bekendere merken, ook merken aan te bieden als Miss NL en Kidslab die uniek en nieuw op de markt zijn. Nieuw is het merk “Kidslab” wat Hippe tantes gaat voeren en wat vanaf 1 april op de markt verschijnt. Een lekker hip en vrolijk merk uit België juist ook eens met de nadruk op de wat oudere kinderen!

Omdat Hippe tantes daarnaast van mening is dat shoppen vanuit je luie stoel ook aantrekkelijk moet zijn, neemt Hippe tantes deze maand zelf de verzendkosten voor haar rekening! Dus ook kleine aankopen blijven bij Hippe tantes goed geprijsd voor de consument. Elke aankoop ziet Hippe tantes als een “cadeautje” en wordt door haar ook altijd zo behandeld en verpakt!

De site is te vinden op www.hippetantes.nl . Het emailadres waar de hippe tantes te bereiken zijn, is [email protected].

Breng dus snel een bezoekje aan www.hippetantes.nl

Trefwoorden: Esthex, Hippe Kinderkamer, Hippe Spullen, Kinderbedje, Kinderdekbedden, Kinderkamer, Kinderkamers, Kinderspullen, Muurstickers, Sebra, Speelgoed