B&U bouwadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blauwpoortsweg 1 , 4365 NB Meliskerke, Zeeland
Veere, Walcheren

E-mail

Over B&U bouwadviseurs

B&U bouwadviseurs biedt bouwkundige dienstverlening voor zakelijke opdrachtgevers in verschillende marktsectoren. Onze adviseurs hebben zeer ruime ervaring met alle facetten van de bouwwereld. B&U helpt onder meer gebruikers en beheerders van bedrijfsgebouwen en scholen, aannemers, architecten, projectontwikkelaars overheden, nutsbedrijven en ook particulieren met deskundig bouwadvies.

Kortom, wij helpen alle mogelijke partijen binnen de burger- en utiliteitbouw (b en u dus) een bouwproject snel, soepel en met optimaal resultaat te realiseren.

B&U is van mening dat adequate communicatie van groot belang is als het gaat om bouwprojecten. Hoe efficiënter de communicatie, hoe strakker de planning en hoe actiever de opstelling van de verschillende betrokken partijen. Dat heeft een positief effect op de oplevertermijn, budgetten worden minder snel overschreden en het komt ten goede aan de kwaliteit van een project.
B&U hecht daarom grote waarde aan een actieve opstelling en biedt volop tools om een voorspoedig verloop van projecten te bevorderen en problemen voor te blijven.

B&U werkt efficiënt, praktisch en pro-actief. We maken heldere afspraken en komen die na. Ons doel is namelijk om samen met onze opdrachtgever tot een hoogwaardig resultaat te komen.

Onze diensten:

- Ontwerp
- Bouwkundig tekenwerk
- Vergunningen
- Bestekken
- Kostenbeheersing
- Bouwbegeleiding
- Onderhoudsplanningen

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is B&U bouwadviseurs in Blauwpoortsweg 1, Meliskerke Zeeland 4365 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Meliskerke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meliskerke Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meliskerke Zeeland, 4365 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821355]