Begrafenisverzorging Poppe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hugo de Grootlaan 53 , 4334 AT Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Begrafenisverzorging Poppe

Vroeg of laat kunt u in aanraking komen met het overlijden van één van de mensen om u heen. En kan van u worden verwacht dat u het initiatief neemt om een uitvaart te regelen. Het is goed om te weten waar u dan terecht kunt. Waar u uw vragen en wensen kunt voorleggen. Bij Begrafenisverzorging Poppe bent u daarvoor aan een vertrouwd adres. Sinds 1997 verzorg ik, Johan Poppe, als zelfstandig ondernemer begrafenissen. Mijn bedrijf is een éénmanszaak, dus krijgt u altijd met dezelfde persoon te maken. Na overlijden maken we een afspraak en bespreken we het belangrijkste voor de begrafenis. Zoals: verzorgen van de overledene, waar opbaren, dag en uur van afscheid, begraven, de kennisgeving, enz. En doen we werkzaamheden die direct aandacht vragen zoals het verzorgen en op baren van de overledene. In het verloop van de volgende dagen kunnen er nog zaken besproken worden die niet direct beslist moeten worden. Elke dag kom ik langs, zeker bij een thuisopbaring, en kunnen er nog vragen beantwoord worden. Ook bij het afscheid en meestal ook bij het overbrengen van de overledene ben ik persoonlijk aanwezig. Op de dag van de begrafenis ben ik zelf degene die de plechtigheid begeleidt. Bij nazorg en eventuele andere zaken krijgt u met de zelfde persoon te maken. Voor het verzorgen van de overledene kan ik een beroep doen op een vrouwelijke overledenenverzorgster die op een zeer persoonlijke manier en eventueel met hulp van familie het lichaam respectvol verzorgd. Het vervoer van de overledene gebeurt door een vervoersbedrijf wat een groot aantal rouwauto’s heeft. Rouwauto’s in zwarte, grijze of witte kleur en ook volgauto’s.
Vooraf bespreken van een begrafenis is altijd mogelijk. Voor het vastleggen van uw wensen kunt u via onze site een wilsbeschikking aanvragen en deze wordt u gratis toegezonden.
Ik onderscheid me door geen crematies te verzorgen. Het werkgebied is Walcheren, Noord- en Zuid Beveland en Zeeuws Vlaanderen.

Johan Poppe

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Begrafenisverzorging Poppe in Hugo de Grootlaan 53, Middelburg Zeeland 4334 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4334 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673588]