De Korte & Geschiere Belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 35 , 4331 JK Middelburg, Zeeland

E-mail

Over De Korte & Geschiere Belastingadviseurs

Over De Korte & Geschiere

De Korte & Geschiere Belastingadviseurs is een samenvoeging van de kantoren Mol Belastingadviseurs, De Korte Belastingadvies en Administratiekantoor Geschiere. De laatste samenvoeging van Mol & De Korte Belastingadviseurs met Administratiekantoor Geschiere heeft plaatsgevonden per 1 januari 2015. Het kantoor is gevestigd in de historische binnenstad van Middelburg in de Nieuwstraat. Met zeven mensen voorzien wij onze klanten al decennia lang van advies in belastingzaken, bedrijfseconomische en overige adviezen. Daarnaast verrichten wij tal van aanverwante diensten zoals administratieve verwerking, loonadministratie en administratieve ondersteuning. Daarbij wordt, indien nodig, gebruik gemaakt van ons uitgebreide netwerk van specialisten.

Door de grootte van ons kantoor kunnen wij enerzijds een compleet dienstenpakket aanbieden; anderzijds biedt dit de nodige flexibiliteit. En belangrijk: vanwege de beperkte omvang kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden, dus waar voor uw geld!

Deskundig, duidelijk, creatief. Dat zijn kernbegrippen die belangrijk zijn binnen De Korte & Geschiere.

Deskundigheid is vereist om de juiste adviezen te kunnen geven. Daarom is kennis en opleiding van onze mensen belangrijk. Wet- en regelgeving verandert in een steeds hoger tempo. Essentieel is om voortdurend op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarom wordt vakstudie bijgehouden en worden onze mensen bijgeschoold waar dat nodig is. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs waarbij kwaliteitseisen gelden met betrekking tot opleiding en bijscholing. Hierdoor én door onze jarenlange ervaring is deskundigheid voor onze klanten gewaarborgd.

Duidelijkheid is nodig om te begrijpen wat cijfers, wetten en regelgeving concreet voor u betekenen. Daarom heeft u iemand nodig die deze zaken uitlegt en kan toelichten. Iemand die aangeeft wat wel en wat niet kan. En wel in eenvoudige taal die u begrijpt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Korte & Geschiere Belastingadviseurs in Nieuwstraat 35, Middelburg Zeeland 4331 JK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4331 JK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827096]