Deckere DO-MRO Sonja de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verwerijstraat 51 A , 4331 TB Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Deckere DO-MRO Sonja de

Van harte welkom op de site van onze praktijk voor osteopathie. Graag bieden wij u hier een kennismaking met ons vak, een dieper inzicht in onze filosofie of een antwoord op uw vraag.

Wij staan garant voor een professionele osteopathische aanpak van uw gezondheidsprobleem. We nemen de tijd (een uur) om u te horen, te onderzoeken, te behandelen en u daarnaast inzicht te verschaffen in onze visie aangaande uw klacht. Kenmerkend voor de osteopathie is dat door de eigen benadering klachten soms tóch verklaarbaar en begrepen kunnen worden waar ze dat tot dan toe niet waren omdat bijvoorbeeld bloedbeeld, scan of foto steeds geen afwijkingen lieten zien.
Verder vinden wij het belangrijk om over de grenzen van ons vak heen te kijken en de samenwerking te zoeken waar dat gewenst is met andere disciplines. Wij zijn ons bewust van het feit dat wij soms het zoveelste adres al zijn. Naast de behandeling denken wij met u mee, geven we soms voedings- of leefstijladvies of bepaalde oefeningen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Deckere DO-MRO Sonja de in Verwerijstraat 51 A, Middelburg Zeeland 4331 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4331 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818102]