Dierenkliniek De Ark Middelburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bluesroute 2 , 4337 WB Middelburg, Zeeland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek De Ark Middelburg

Dierenkliniek de Ark is een gezelschapsdierenkliniek gevestigd in Middelburg. Het is een modern uitgeruste kliniek met uitgebreide faciliteiten. Hier staat een team van 5 dierenartsen en 4 dierenartsassistentes voor u en uw huisdier klaar met als motto:

“UW DIER, ONZE ZORG”

Onze kliniek is gelegen aan de rand van de wijk Mortiere in Middelburg. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en cavia’s, maar ook bijzondere dieren zoals reptielen en vogels.
Dierenkliniek de Ark is een voortzetting van de vroegere dierenartsenpraktijk van mevr. Brink aan de Meanderlaan in Middelburg. Zij is daar in 1986 met haar gezelschapsdierenpraktijk gestart. Nu zet zij de kliniek voort samen met Anne en Bram Focker. Samen staan zij voor u en uw huisdier klaar.

Met de bouw van de kliniek is verregaand rekening gehouden met een laag energieverbruik en het sparen van het milieu.
Het gebouw wordt verwarmd door vloerverwarming, die draait op een warmtepomp. Deze pomp haalt warmte uit het grondwater op 50 meter diepte. ‘s Zomers kunnen we de vloer ook koelen door middel van dit systeem. Deze warmtepomp kost minder energie dan een gebouw verwarmen op gas. Regenwater wordt opgevangen in een waterzak onder de vloer. Deze zak bevat 2000 liter water. Hiermee spoelen we onze toiletten, kunnen we de was doen, de hokken schoonmaken en eventueel de tuin begieten.

Met het bouwen van dit pand is er natuurlijk ook aan de toekomst gedacht. Zo is het dak zo gebouwd dat er later zonnepanelen opgezet kunnen worden. Voorop het pand zitten 3 gaten, dit zijn nestkasten voor gierzwaluwen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dierenkliniek-de-Ark/268756249863944

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek De Ark Middelburg in Bluesroute 2, Middelburg Zeeland 4337 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4337 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824077]