FYSIcO Nadorst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dillenburglaan 2 , 4332 XX Middelburg, Zeeland

E-mail

Over FYSIcO Nadorst

FYSIcO Nadorst is de naam van onze fysiotherapiepraktijk aan de Dillenburglaan 2 te Middelburg. Bij FYSIcO Nadorst zijn 14 fysiotherapeuten werkzaam.
Goed onderling contact tussen patiënt en fysiotherapeut vinden wij bijzonder belangrijk. Zonder vertrouwen en een open communicatie is het moeilijk een behandeling succesvol te laten verlopen. Op zo een goede samenwerking willen wij aanspreekbaar zijn.
Onze praktijk stelt kwaliteit van behandeling centraal. Meerdere jaren achtereen is onze dienstverlening gecertificeerd met het HKZ certificaat. Dit certificaat wordt verleend aan die praktijken waarbij door een extern bureau de kwaliteit van de dienstverlening positief is beoordeeld. Aan het keurmerk liggen normen ten grondslag die de internationaal erkende ISO 9001-2000-normen als basis hebben en omvatten daarnaast specifieke eisen voor de fysiotherapiepraktijk: de praktijk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de patiënt principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FysicoNadorst

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FYSIcO Nadorst in Dillenburglaan 2, Middelburg Zeeland 4332 XX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4332 XX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826791]