Harrie Verkaik BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 9 , 4338 PR Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Harrie Verkaik BV

Relatiegeschenken; de kracht van geven

In de 35 jaar dat Harrie en Silvana Verkaik in Middelburg actief zijn in de wereld van relatiegeschenken en sportprijzen hebben zij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Hiervan profiteren de klanten. “Wij zijn actief en volgen de markt nauwlettend. In veel gevallen importeren wij zelf. Dat betaalt zich uit in goede kwaliteit en gunstige prijzen.”

Iedereen die de showroom van Harrie Verkaik B.V. binnenstapt, kijkt zijn ogen uit. Het assortiment is bijzonder veelzijdig en loopt uiteen van pennen, memoblokken en usb sticks tot koffers, serviesgoed en gereedschap. Pas hier realiseer je je dat de keuze van relatiegeschenken kennis en ervaring vergt. “Een goed gekozen relatiegeschenk versterkt de band tussen de aanbieder en de ontvanger. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan. In welke branche is onze klant actief, wat is de uitstraling van het bedrijf en voor wie is het geschenk bestemd? Met eenvoudige ‘weggevertjes’ die op een receptiebalie staan, ga je immers anders om dan met een fraai geschenk dat een langdurige relatie onderstreept.”

Zeeland’s breedste specialist
Toen Harrie en Silvana 35 jaar geleden startten, zag de markt er heel anders uit. In hun winkel aan de Vlasmarkt in Middelburg verkochten zij hoofdzakelijk sportprijzen. “Na tien jaar maakten wij de overstap naar ons pand aan de Industrieweg. In die periode verschoven ook de accenten; de relatiegeschenken vormden een steeds belangrijker onderdeel van ons aanbod. Vijf jaar geleden zetten wij opnieuw een belangrijke mijlpaal toen we de oppervlakte van ons huidige pand verdubbelden. Momenteel heeft ons pand een oppervlakte van 1200 m2, hebben we drie medewerkers in dienst en runnen we naast de winkel een goedbezochte webshop. Ik durf met recht te stellen dat wij in Zeeland de breedste specialist op het gebied van relatiegeschenken zijn.”

Harrie Verkaik B.V.
Industrieweg 9
4338 PR Middelburg
telefoon: 0118 – 63 80 50
[email protected]
www.verkaik.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Promotional Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Harrie Verkaik BV in Industrieweg 9, Middelburg Zeeland 4338 PR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4338 PR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673282]